Studenten

Det känns väldigt speciellt att ha något som är en milstolpe för många, bakom sig. Att avsluta ett kapitel i livet liksom. Och bara på en dag!

Ni som har studenten framför er – längta vidare!

Det är en helt fantastisk dag med massa glädje och kärlek – både från vänner och familj. Jag valde att bjuda både släkt och massa vänner till min mottagning och ett helt gäng trilla förbi under kvällen. Det som var jobbigt där var att man ville hinna prata med alla samtidigt så man kände nästan att man glömde vissa.

Men jag skulle vilja plocka ut rundan på flaket som den bästa tiden på dagen! Vi gjorde massor, men flaket var det bästa. Nog för att det var det jag förväntade mig minst av.

Tidigast på morgonen hade vi champangefrulle hemma hos mig. Därefter gemensam promenad till Tivolihuset, en äldre, mindre teater där vi hade mösspåtagning och bjöds på mer frulle av skolan. Efter detta skedde fotografering och prommenad till skolan där vi hade mentorsträff innan det härliga utspringet!

Väl där stod föräldrar och massor av vänner med fina skyltar! Min va oväntat tung och den skulle jag bära med mig hela rutten, med en iPad i andra handen (iPaden va till musiken, men användes aldrig :/). Fick också en massa blommor, gossedjur, champagne – u name it. Fruktansvärt trevligt!

Efter det en trevlig mottagning med många som kom förbi – tack så mycket till er! Därefter åkte vi gemensamt nästan hela klassen in till stan där vi var på den officiella studentfesten, på arenan. Väl där var trevligt den första timmen, sedan tappade jag min guldklocka och leta efter den i en timme. Inte lika kul. Men trots det så var det en fantastisk dag!

Tack till alla som gjorde den speciell!