Resurs Gala 2018

Varje år arrangerar Resurs Bank, där jag jobbar, en gala för hela koncernen. Även om jag inte jobbat där så länge så var jag lika välkommen som alla andra, vilket såklart kändes jättebra.

Dagen inleddes vid kl 10 på förmiddagen där vi fick höra en del om hur det gått för Resurs, och ännu mer om allt som komma skall. Som ny var det verkligen intressant. Vi fick sedan en supergod lunch – lax med grönsaker och potatis. Senare på eftermiddagen hölls det tävlingar och utmaningar för alla, som hölls av Utmaningarnas Hus. Ett supertrevligt initiativ av banken att ha det som en aktivitet för att faktiskt få leka av sig lite med alla kollegor.

Därefter åkte jag hem till Petra, tillsammans med mamma och några fler kollegor från mammas avdelning, för att byta om och en liten fördrink. Det var supertrevligt och därefter tog vi taxi till arenan igen för att gå på galan. Där möttes vi av en fördrink och mycket uppklädda människor. Vi satte oss till bords för kvällens meny som kom i fyra delar. Det delades ut priser och spelades livemusik av Poplabbet. Kvällen bjöd senare på fest och dans. Jag tycker det var en jättebra gala och en rolig dag. Ett jätte bra sätt att som ny få kunna få en blick över företaget och få se en liten mer privat sida från alla som jobbar där!

Bilder från kvällen