Ny pryl: MTB

Nuså! Nu har jag sett till att skaffa mig en Mountainbike!

Som tidigare nämnt så har jag funderat länge på hur jag nu ska kunna aktivera min otroligt uttråkade kropp och hängde därför med Jacob ut och cykla MTB för ett tag sen. Precis som med nästan allt annat fastna jag direkt och var helt fascinerad (lagom såhär till vårsäsongen) och bestämde mig för att klicka hem en cykel. I det fallet kan man tycka att man kanske ska prova fler gånger och inte bara en innan man bestämmer sig för att köpa sig en egen…men nej, that’s not how i roll (även om min plånbok inte håller med mig…) utan jag bara kör!

I måndags kom denna skönhet och har hunnit provats vid tre tillfällen hittills, men tyvärr knappt i skog. Men jag är jättenöjd, åtminstone hittills, och om jag nu skulle helt plötsligt tröttna så har jag åtminstone en jäkla bra cykel!

Även om jag är lite av personen som slänger mig över nya saker och bara måste köra det all-in, för att sedan helt enkelt inte orka ta tag i det efter ett på tok för kort engangemang, så känns detta som något jag nog kan ta på lite allvar. Jag fruktar dock vintersäsongen för om ni bara visste hur frusen min stackars kropp är typ alltid. Förhoppningsvis fegar jag inte ut under de kallare månaderna, men det tar vi sen. Nu har vi ju de lite varmare sommarmånaderna framför oss…även om sommar är lite av en definitionsfråga i denna delen av världen…!