Första MTB-turen på Kullaberg

För en gång skull hade jag inga planer för hur jag skulle spendera min första maj, eller åtminstone inte i träningsväg. Jag hade spontant tränat i måndags, men även söndagen så jag tänkte gett mig en lite välförtjänt lat-dag.

Som vanligt efterföljde jag inte mina egna planer och blev frågad av Jacob om jag ville cykla. Jag hade änka cykla på Kullaberg i söndags, men ville inte ta första turen själv (Jacob var själv och tävlade). Men så när han nu frågade och jag låg där i sängen framför en film så slängde jag på mig kläderna och blev körd ut med cykel till Kullaberg, då Jacob redan var där. Det blev ändå en runda på en och en halv timme i alldeles lagom varmt väder. Tyvärr ös-regna det och blåste den sjukaste motvinden på vägen hem, men det var väll i sig ingen större överraskning här ifrån.

Det var absolut skitjobbigt emellan åt, eftersom backarna kom ibland och hade en något för jobbig lutning för nybörjaren, men jag tog mig upp. (Mycket) sakta men säkert! Det är så gött att Jacob är villig att vänta på mig och låta mig ta det i min takt, för jäklar vad mycket långsammare jag är än han ibland haha… men man får kämpa på så får jag se till att vinna en dag!