Dagen bjöd på…

…tyvärr sjukt tråkigt väder. Det utlovades sol, men likt i vanliga fall hade våra meteorologer fel och vädergudarna levde sitt eget liv.

Dagens planer blev inte som tänkt, men jag pallra mig till simhallen på morgonen för att simma på egen hand, med Ida, i ca 1,5h, vilket var väldigt skönt då jag inte gjort det på ett tag. Sen skulle jag vidare för att vimla i det ”fina vädret” i hamnen, men där mötte man inte en själ. Hem igen för att sen bli frågad att hänga med och cykla i Tallbacken med Jacob. Blev en cykeltur på ca 1,5h i helt okej cykelväder och utforskande av ny terräng. Härligt! Men fortfarande så vill jag ju ha soooooool….

Sedan blev det ett icke-speciellt-givande rep med Beatpunkz inför kommande veckors föreställningar. Väl efter det fick jag äntligen en stund med min kära Elin. Lite bubbelbad i jacuzzin där ute och när man var lagom russin i huden och mör i huvudet satte vi oss i sängen och åt gurka, morötter och popcorn. Så som en söndag ska avslutas helt enkelt.